De meubel winkel in Den Haag: Roos Wonen & Slapen

De meubel winkel Roos Wonen & Slapen is gevestigd in Den Haag en Rotterdam. Als je op zoek bent naar een groot assortiment aan meubels en accessoires zit je hier goed! Ze beschikken over een breed assortiment aan meubels en accessoires voor je woonkamer, werkkamer, eetkamer of slaapkamer. Iets waar Roos Wonen & Slapen vooral bekend om staat, is de exclusieve design meubels. Wil je meer weten over Roos Wonen & Slapen? Lees dan verder!

Woonstijl van Roos Wonen & Slapen

Roos Wonen & Slapen beschikt over exclusieve design meubels die elk passen binnen een eigen woonstijl. Of je van een modern, klassiek of industriële woonstijl houd, je zit hier goed! Er is voor iedereen wat wils. De stijlen waar Roos Wonen & Slapen over beschikt zijn als volgt:

Modern

Een strak en minimalistisch ontwerp is kenmerkend voor de moderne woonstijl. Functionaliteit en eenvoud staan hierbij voorop. Er wordt veel gebruik gemaakt van materialen zoals glas, metaal en beton. De gebruikte kleuren zijn vaak neutraal en rustig.

Scandinavisch

De Scandinavische woonstijl is minimalistisch en functioneel, waarbij licht en luchtigheid belangrijk zijn. Er wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en wol. De kleuren zijn vaak wit, grijs en pasteltinten.

Klassiek

Symmetrie, elegantie en een tijdloos ontwerp is kenmerkend voor de klassieke woonstijl. Marmer, fluweel en mahonie worden veel gebruikt voor de materialen. Rijke en warme kleuren komen vooral in het kleurenpalet van de klassieke woonstijl terug.

Industrieel

De industriële woonstijl is geïnspireerd op oude fabrieken en lofts, waarbij ruwe en onafgewerkte materialen centraal staan. Er wordt veel gebruik gemaakt van metaal, beton en baksteen. De kleuren zijn vaak donker en gedempt.

Wat maakt Roos Wonen & Slapen zo bijzonder?

Roos Wonen & Slapen biedt persoonlijke service en advies op maat aan. Het team bestaat dan ook uit ervaren medewerkers die klaar staan voor jou met advies en inspiratie op maat. Zo kunnen ze jou perfect helpen bij jouw zoektocht naar het perfecte meubelstuk of accessoire voor jouw interieur. Weet je nog niet goed waar jij naar op zoek bent? In onze winkels is er meer dan genoeg inspiratie te vinden!

Roos Wonen & Slapen beschikt over twee fysieke meubel winkels in Den Haag en Rotterdam. De meubels en accessoires worden zelf gemaakt door Roos Wonen & Slapen. Dit doen ze van de materialen van de hoogste kwaliteit, zodat het jaren mee kan gaan. Ook is het hierdoor mogelijk om meubels op maat te laten maken. Door de scherpe prijzen zit er voor iedereen wel iets moois en betaalbaars tussen!

De meubelzaken zijn maar liefst 5000m2! Het assortiment bestaat uit verschillende soorten meubels, maar ook accessoires zoals vazen en spiegels. Doordat ze steeds op de hoogte blijven, zijn ze voorzien van de meest trendy meubels.

Kortom, Roos Wonen & Slapen staat bekend om de persoonlijke service, deskundig advies en het uitgebreide aanbod. Bekijk de website of kom langs!

Stadionweg 29A
3077AN Rotterdam

Rijswijkseweg 528
2516HT Den Haag