De interieur winkel in Rotterdam: Roos Wonen & Slapen

Roos Wonen & Slapen is een interieur winkel gevestigd in Rotterdam en Den Haag. Roos wonen & slapen beschikt over een groot assortiment aan meubels en accessoires voor bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of andere leefruimtes. Roos Wonen & Slapen staat bekend om zijn exclusieve design meubels. Wil jij meer weten over Roos Wonen & Slapen? Lees dan vooral verder!

Woonstijl van Roos Wonen & Slapen

Roos Wonen & Slapen beschikt over verschillende woonstijlen. Zo zit er voor ieders smaak iets tussen! Roos Wonen & Slapen beschikt over Moderne, Klassieke, Scandinavische en Industriële meubels en accessoires. Dit zullen we hieronder verder toelichten

Modern

De moderne woonstijl staat bekend om een minimalistische uitstraling en strakke lijnen. Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart.

Scandinavisch

Eenvoudig en functioneel is de Scandinavische stijl. Er worden veel natuurlijke materialen gebruikt en lichte kleuren. Denk hierbij aan hout, leer, wit, grijs en pastel.

Klassiek

De Klassieke woonstijl kan worden beschreven als tijdloos en elegant. Dit komt door het rijke gebruik aan stoffen en sierlijke details.

Industrieel

De look van oude fabrieksgebouwen en lofts is gebruikt ter inspiratie voor de industriële stijl. De stijl is te herkennen aan het gebruik van metalen en onafgemaakte materialen.

Wat maakt Roos Wonen & Slapen zo bijzonder?

Waarom zou je naar Roos Wonen & Slapen moeten komen voor jouw interieur? Roos Wonen & Slapen hecht veel waarde aan persoonlijke service en advies op maat. Het team bestaat uit ervaren medewerkers die altijd klaar staan om klanten te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk. Ook kan er inspiratie worden geboden voor een nieuwe interieurinrichting.

Roos Wonen & Slapen beschikt over twee fysieke interieurwinkels in Den Haag en Rotterdam. De meubels die hier verkocht worden zijn scherp geprijsd en worden zelf geproduceerd. Hierdoor biedt Roos Wonen & Slapen alles voor een aantrekkelijke prijs aan en zit er voor ieder budget iets tussen.

De meubelzaken zijn maar liefst 5000m2! Het assortiment bestaat uit verschillende soorten meubels, maar ook accessoires zoals vazen en spiegels. Doordat ze steeds op de hoogte blijven, zijn ze voorzien van de meest trendy meubels.

Kortom, Roos Wonen & Slapen staat bekend om de persoonlijke service, deskundig advies en het uitgebreide aanbod. Bekijk de website of kom langs!

Stadionweg 29A
3077AN Rotterdam

Rijswijkseweg 528
2516HT Den Haag