De alles in één interieurwinkel in Rotterdam: Roos Wonen & Slapen

Als je op zoek bent naar een nieuw interieur of iets aan jouw woning wilt veranderen, zijn er verschillende woonwinkels waar je heen kunt. Iedere woonwinkel heeft zijn eigen specialisme of kenmerken. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, kan je één of meerdere woonwinkels bezoeken voor meubels of interieur.  Bij Roos Wonen & Slapen kun je terecht voor zowel meubels, accessoires als bedden. En dit allemaal voor een scherpe prijs! Zo wordt het uitzoeken van een nieuw interieur nog makkelijker.

Ben je benieuwd waarvoor je precies bij Roos Wonen & Slapen terecht kan? Lees dan vooral verder!

Een interieurwinkel

Voor het aanschaffen van een nieuw interieur moet je langs bij een interieurwinkel. In deze winkel zijn grote meubelstukken te vinden, zoals banken, stoelen, tafels en kasten. Daarnaast beschikt de winkel vaak over een groot assortiment van verschillende meubels, stijlen en prijsklassen. Roos Wonen & Slapen beschikt over maar liefst 5000m2 woonplezier. Zo zit er altijd wel iets voor jou tussen.

Een woonaccessoirewinkel

Ben je op zoek naar decoratieve items? Dan is een woonaccessoirewinkel hiervoor geschikt. In deze winkel zijn vele soorten accessoires te koop zoals vazen, kaarsen, kussens en lampen. Net zoals een meubelwinkel beschikt een woonaccessoirewinkel ook over een breed assortiment aan stijlen en prijsklassen. Roos Wonen & Slapen beschikt over vele accessoires die inspelen op de laatste trends. Zo kun je bij ons terecht voor spiegels, vazen en schilderijen. Alles om jouw interieur mee af te maken.

Een beddenwinkel

Een beddenwinkel verkoopt bedden, matrassen en beddengoed. Naast bedden hebben ze vaak ook een uitgebreid assortiment aan slaapkamermeubels en accessoires om jouw slaapkamer compleet te maken. Zoals de naam als zegt zijn wij van Roos Wonen & Slapen expert op het gebied van bedden. We hebben een groot assortiment aan bedden staan die passen in elk interieur. Uiteraard zijn deze ook volledig aan te passen naar wens.

Een outlet store

Tot slot zijn er outlet stores. Hier worden restpartijen of uitlopende collecties tegen verlaagde prijzen verkocht. Deze winkels zijn vaak gericht op meubels, beddengoed, tapijten en andere grote items voor het interieur. Roos Wonen & Slapen verkoopt alles voor een enorm scherpe prijs. Dit doordat wij onze meubels zelf produceren. Op deze manier is er voor ieder budget wel een geschikt meubel.

Roos Wonen & Slapen

Kortom, je kunt bij Roos Wonen & Slapen voor bijna alles terecht! Maakt het uitzoeken van een interieur nog makkelijker en fijner. Vind je het lastig om interieur uit te zoeken? Dan voorzien wij jou graag van advies. Roos Wonen & Slapen heeft een groot assortiment aan meubels en accessoires voor jouw huis. Zo hebben we bedden, tapijten en vazen, maar ook tafels. Dit allemaal voor een scherpe prijs! Kom jij een kijkje in onze winkels nemen?

Stadionweg 29A
3077AN Rotterdam

Rijswijkseweg 528
2516HT Den Haag