Turkse meubelzaak

Als u op zoek bent naar Turkse meubelen in Rotterdam of Den Haag, dan moet u zeker eens bij Roos Wonen langsgaan. Wij zijn namelijk de beste Turkse meubelzaak van beide steden. Onze meubels zijn van hoge kwaliteit en we hebben een ruim assortiment aan diverse modellen. Kom gerust eens langs in onze winkel om te kijken wat wij allemaal te bieden hebben!

Op zoek naar meubels uit Turkije? Bezoek onze Turkse meubelzaak!

Als u op zoek bent naar meubels die afkomstig zijn uit Turkije, dan is Roos Wonen de plek waar u moet zijn. Wij verkopen namelijk diverse Turkse meubels waarmee u uw woning volledig mee kunt inrichten. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse modellen en u bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze woonwinkels. Wij helpen u graag verder!

Turkse meubelzaak Rotterdam

Voor Turkse meubels in Rotterdam, kunt u terecht bij onze vestiging in Rotterdam. Wij hebben hier een mooie showroom waar u alle Turkse meubels kunt bekijken die wij te bieden hebben. Wilt u liever een afspraak maken? Dat is geen enkel probleem, want u kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hier vindt u alle benodigde meubels die u nodig heeft voor uw woning!

Turkse-meubelzaak

Turkse meubelzaak Den Haag

Ook in Den Haag hebben wij een Turkse meubelzaak. In onze woonwinkel in Den Haag kunt u net als in onze woonwinkel in Rotterdam terecht voor Turkse meubels. Wij hebben hier een ruim assortiment en wij helpen u graag verder met het uitzoeken van de perfecte meubels voor uw woning.

Showrooms met 6000m2 woonplezier!

Ja u leest het goed, bij Roos Wonen hebben wij showrooms van maar liefst 6000m2. Dit zorgt ervoor dat u altijd welkom bent in onze woonwinkels en dat u genoeg inspiratie op kunt doen voor de inrichting van uw woning. U bent altijd van harte welkom bij onze showrooms.

Waarom kiezen voor onze turkse meubelzaak?

Heeft u ons online gevonden? Dan bent u vast benieuwd waarom u bij Roos Wonen zou moeten zijn voor uw meubels!

  • Laagste prijsgarantie
  • Ruim assortiment
  • Levertijden worden nagekomen
  • Persoonlijk advies voor uw woning

Online bestellen bij onze Turkse meubelzaak

Woont u buiten de randstad, maar heeft u interesse in een van onze prachtige meubels die u graag wilt hebben? Dan kunt u ook bestellen bij onze Turkse meubelzaak. Wij leveren aan huis en wij zullen ervoor zorgen dat uw nieuwe meubel snel bij u wordt bezorgd!

Contact

Heeft u vragen over onze Turkse meubelzaak, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 303 12 02 of 070 390 04 64. Of stuur een email naar info@rooswonen.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen in Rotterdam of Den Haag. Adres Rotterdam: Stadionweg 29A, 3077 AN. Adres Den Haag: Rijswijkseweg 528, 2516 HT. Wilt u op de hoogte blijven van onze meubelzaak? Volg ons dan op Facebook en Instagram!