Meubelzaak Rotterdam

Op zoek naar een meubelzaak Rotterdam? Heeft u net een nieuwe woning gekocht, gaat u binnenkort verhuizen of bent u gewoon toe aan nieuwe meubels? Dan is het belangrijk om goede meubels te kopen. Gelukkig hoeft u daarvoor niet ver te reizen, want in Rotterdam vindt u onze meubelzaak! Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van verschillende soorten meubels, van bankstellen tot eetkamerstoelen. Bij ons vindt u zeker wat u zoekt!

Meubelzaak Rotterdam met 6000m2 woonplezier!

Onze meubelzaak in Rotterdam is 6000m2 groot en hierdoor hebben wij een zeer ruim assortiment. Wij verkopen niet alleen verschillende soorten meubels, maar ook vazen en spiegels. U vindt hier de allerlaatste  trends en onze medewerkers staan graag voor u klaar om advies te geven.

Meubelzaak Rotterdam met scherpe prijzen

Wij verkopen onze meubels tegen scherpe prijzen. Dit komt omdat wij onze meubels zelf produceren. Wij kunnen onze meubels dus tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Daarnaast heeft u bij ons altijd bedenktijd. Voor ieder budget  hebben wij een geschikt meubel.

Meubelzaak Rotterdam

Woonwinkel Rotterdam voor al uw meubels

Bij Roos Wonen kunt u terecht voor allerlei soorten meubels. Zo verkopen wij bankstellen, boxsprings, stoelen, schuifdeurkasten en niet te vergeten diverse woonaccessoires. Wij hebben alles wat u nodig heeft om van uw huis een echt thuis te maken! Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste  trends op het gebied van wonen. Zo vindt u een boxspring met hoofdbord waarbij een realistisch vlameffect is geïnstalleerd.

Meer dan alleen een meubelzaak in Rotterdam

Als u bij Roos Wonen komt voor een nieuwe bank, bent u niet alleen aan het goede adres. Wij kunnen u ook adviseren over de behandeling van uw meubel. Zo is het belangrijk om te weten welke vloer er in huis ligt en welke kleuren mooi combineren met welke bank. Hierdoor bent u er zeker van dat de bank die u koopt ook écht gaat staan waar u hem wilt hebben. Uiteraard helpen wij u graag om dit te bepalen! Bij ons staat de woonbeleving centraal. Wij willen dat u met een glimlach naar buiten gaat!

Profiteer van hoge kortingen bij onze woonwinkel in Rotterdam

Doordat wij steeds op de hoogte blijven van de laatste trends  en ons assortiment vaak vernieuwen, kunt u profiteren  van hoge kortingen op diverse meubels. Zo hebben wij regelmatig aanbiedingen en acties waarmee u zeker wat kunt besparen op de aanschaf van nieuwe meubels! Blijf daarom op de hoogte van onze social media kanalen of neem een kijkje op onze website voor alle aanbiedingen. Wacht niet te lang, want wij hebben alles wat u nodig heeft voor een mooie inrichting van uw huis! Kom langs en  laat u inspireren door onze woonwinkel in Rotterdam!

Waarom kiezen voor onze woonwinkel Rotterdam?

– 6000m2 woonplezier

– Scherpe prijzen

– Vakkundig advies

– Op de hoogte van de laatste trends

– Levertijden worden nagekomen

– Aanbiedingen en acties

Contact

Heeft u vragen over onze meubelzaak in Rotterdam, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 303 12 02 of 070 390 04 64. Of stuur een email naar info@rooswonen.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen in Rotterdam of Den Haag. Adres Rotterdam: Stadionweg 29A, 3077 AN. Adres Den Haag: Rijswijkseweg 528, 2516 HT. Wilt u op de hoogte blijven van onze meubelzaak? Volg ons dan op Facebook en Instagram!