Bankstellen Rotterdam

Een bankstel is een belangrijk meubelstuk in uw huis, het staat meestal centraal in de woonkamer. Daarom is het niet alleen belangrijk dat uw bankstel voor comfort en een lekkere zitting zorgt, maar ook dat dit bankstel goed bij de rest van uw interieur past en er mooi uitziet. Bankstellen in Rotterdam koopt u dan ook bij Roos Wonen. Kom gerust langs in een van onze showrooms en bekijk onze bankstellen.

Bankstel Rotterdam

Als u op zoek bent naar een goed bankstel in Rotterdam, bent u bij Roos Wonen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een groot assortiment bankstellen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste hoekbanken in de kleuren en materialen van nu. Er zijn een aantal punten waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een nieuwe bank. Zo moet u rekening houden met de grootte van uw woonkamer, de stijl en de kleuren van uw interieur. De bank moet hier natuurlijk wel goed bij passen. Heeft u een wat kleinere woonkamer en houdt u van een sierlijke huisstijl? BIj Roos Wonen hebben wij een ruim aanbod bankstellen. U heeft de keuze uit verschillende bankstellen van verschillende formaten. Staat het formaat er niet tussen wat u in gedachte heeft? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Fluwelen hoekbank – Bankstellen Rotterdam

Roos Wonen heeft een breed assortiment aan hoekbanken. Onze hoekbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en stoffen. Fluweel is helemaal de trend van nu en daar hoort natuurlijk ook een mooie fluwelen hoekbank bij. De fluwelen hoekbanken binnen ons assortiment zijn vaak ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Voor meer informatie over onze fluwelen hoekbank(en), adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Bankstellen Rotterdam

Bankstellen Rotterdam Roos Wonen

De bankstellen van Roos Wonen zijn allemaal te bestellen in meerdere kleuren en stoffen. Onze bankstellen kunt u zelf samenstellen en daardoor hebben veel van onze banken een prijs op aanvraag. Heeft u hier vragen over of wilt u wat advies inwinnen over een van onze banken? Neem dan contact met ons op. Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste bankstellen door ons te volgen op Instagram.

Bankstel kopen Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooi bankstel, maar heeft weet u niet zo goed wat voor bankstel het best bij u past? Wij helpen u hier graag een handje bij. Wij hebben een ruime voorraad aan bankstellen van topkwaliteit en werken samen met meer dan 20 leveranciers, waardoor wij uw producten snel kunnen leveren.

Contact

Heeft u vragen over onze bankstellen in Rotterdam, of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 303 12 02 of 070 390 04 64. Of stuur een email naar info@rooswonen.nl. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij een van onze vestigingen in Rotterdam of Den Haag. Adres Rotterdam: Stadionweg 29A, 3077 AN. Adres Den Haag: Rijswijkseweg 528, 2516 HT. Wilt u op de hoogte blijven van onze meubelzaak? Volg ons dan op Facebook en Instagram!